• english_rectangle.png french_rectangle.png dutch_rectangle.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Over ons

“Maaskant Auto’s is al sinds 2014 een vertrouwd adres”

Content Image 1

Welkom bij
Maaskant Auto’s

Maaskant Auto’s is een dynamisch bedrijf dat in 2014 opgericht is door Rim Maaskant. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op de in- en verkoop van roadsters en youngtimers.

Onze Geschiedenis
De passie voor auto's is Rim van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Rim begon zijn loopbaan bij diverse dealerbedrijven waar hij met veel plezier heeft gewerkt. Maar daar miste hij de echte liefde voor auto's, daarom besloot hij om samen met Marjolein hun eigen bedrijf op te starten. Een bedrijf dat auto's verkoopt die je niet op iedere straathoek ziet en waar de nieuwe eigenaar met een grote glimlach in weg rijdt!

  • Persoonlijk
  • Ervaren
  • Betrokken
  • Geen gedoe
  • Betrouwbaar
  • Exclusief

Waarom ons?

Bij Maaskant Auto's hebben we altijd een leuk aanbod van auto's. We blijven ons inzetten voor het leveren van kwaliteitsauto's en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Bedankt voor uw interesse in Maaskant Auto's. We nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken.

Meet the team

Gallery Image 0
Rim Maaskant
Eigenaar
0187-663288
info@maaskantautos.nl

Rim is de trotse eigenaar van Maaskant Auto's, een bedrijf dat gedreven wordt door passie voor auto's en toewijding aan klanttevredenheid. Met jarenlange ervaring in de auto-industrie, heeft Rim Maaskant Auto's uitgebouwd tot een vertrouwde naam in de branche, waarbij kwaliteit en service altijd voorop staan.

Gallery Image 1
Marjolein Maaskant
Eigenaar
0187-663288
info@maaskantautos.nl

Marjolein, mede-eigenaar van Maaskant Auto's, speelt een essentiële rol in het bedrijf. Met een diepe passie voor auto's en een sterke betrokkenheid heeft Marjolein geholpen Maaskant Auto's te laten groeien. Haar inzichten en expertise dragen bij aan onze voortdurende inzet voor kwaliteit en toewijding aan onze gewaardeerde klanten.

next.svg
prev.svg

Een kijkje in ons bedrijf

next.svg
prev.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website